Лъжа е, че публиката в “Стани богат е подсказала верния отговор

...
Лъжа е, че публиката в “Стани богат е подсказала верния отговор
Коментари Харесай

Главният редактор на Стани богат: Лъжа е, че публиката е подсказала на участник верния отговор

Лъжа е,   че публиката в “Стани богат ” е подсказала правилния отговор на участник. Това съобщи основният редактор на “Стани богат ” Елена Чопакова.

Повод за реакцията стана тиражираната история по какъв начин жена от публиката се е пробвала да подскаже на участник в играта, показвайки банкнота от 5 лв.. Играчът трябвало да отговори на въпроса “На коя от банкнотите изобразеният не е с брада? ”, за който е изискал помощ от публиката. Медиите разгласиха стопкадър, на който се вижда по какъв начин зад тила на водещия Михаил Билалов жена от публиката изважда банкнота, а това се пада тъкмо против очите на участника.

Това не е правилно.  В съответния случай участникът употребява жокер от публиката в първите секунди от задаването на въпроса и нито за момент не подвига взор от екрана си. Изваденият от подтекста кадър е от момента, в който водещият Михаил Билалов изчита въпроса към публиката, с цел да даде своя избор ”, сподели основният редактор на “Стани богат ” Елена Чопакова, представена от " 24 часа ".

По думите ѝ на разстояние от няколко метра, с прожектор, ориентиран към играчите, и при смесено осветяване шансът за подсещане е единствено посредством приложимост на специфична оптика. “Освен това съгласно разпоредбите на формата по време на игра публиката е наложително затъмнена, точно с цел да се избегнат сходни опасности ”, добавя Чопакова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР